Om oss

Vår vision:

Våra kunder är proffs, vi ser till att deras fordon också blir det.


Våra ledord:

  • Kvalitet
  • Enkelhet
  • Kreativitet
  • Engagemang

Vilka är då ”vi”?

Simon Green och Adam Östergren är grundare av Additon AB och har tillsammans över 30 års erfarenhet i bilbranschen. Under de senaste 10 åren har dom jobbat tillsammans på Ford och Mercedes-Benz i Gävle.

Simon är mer eller mindre uppvuxen i en bilhall och började jobba på Fords bilverkstad i Uppsala direkt efter gymnasiet 2003. Sedan dess har det rullat på och mellan 2008 och 2023 har han varit delägare och drivit Ford och Mercedes-Benz i Gävle, Bilkompaniet Gävleborg AB – tidigare Wikmans Bil i Gävle.

Adam har sedan barnsben älskat att skruva med alla typer av fordon, hans passion är att hitta tekniska lösningar. 2013 gick han ut gymnasiet som färdigutbildad fordonsmekaniker. Efter en kortare anställning hos Mekonomen i Gävle blev han anställd som tekniker hos Simon på Wikmans Bil. Där avancerade han som tekniker genom många olika utbildningar men hamnade till slut i kundmottagningen som servicerådgivare och garantihandläggare.

De har under flera år pratat om att driva ett företag inom fordonsbyggnationer tillsammans och nu har det blivit dags. Med deras gemensamma erfarenheter borgar det för en ljus framtid med många roliga utmaningar.

Just add it on!