Interiört

Serviceinredning

Det finns en uppsjö av serviceinredningar på marknaden, men du kan vara lugn, vi har handplockat de leverantörer som uppfyller våra hårda krav på kvalitet och flexibilitet.

BOB System är en modulbaserad inredning som fyller de allra flesta behoven.

Att det är designat och tillverkat i Sverige gör inte saken sämre, dessutom får du 5 års garanti om du väljer att montera inredningen hos oss på Additon.

Man kan kombinera hyllor, lådor, golv, tillbehör och andra smarta lösningar i nästan oändligt många kombinationer, vi på Additon hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning för just dina behov.

BOB system är en smart inredning med hög kvalitet, snabba leveranser och dessutom tillverkat i Sverige.

Du kan även själv rita och beställa inredning via knappen nedan.
Sortimo bilinredningar är mycket mer än bara en hylla i transport­bilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Med Sortimos breda och kvalitativa utbud hittar vi garanterat en skräddarsydd lösning för de flesta transportbilar.
DEFA

När det kommer till inverter/växelriktare, motorvärmare, larm och laddning så använder vi oss av DEFA som har ett brett utbud med välbeprövade produkter.Ramper

När det gäller ramper så använder vi oss främst av Kvistberga som är en Svensk tillverkare med gedigen erfarenhet av ramper i alla dess olika former.